Több mint 30 év gyakorlata

No Comments

Ha Ön tervezéshez, kivitelezéshez, telek vagy házvásárláshoz szeretne szakmai segítséget, tőlünk meg tudja kapni. Több mint 30 év tervezési és kivitelezési gyakorlatával tudjuk Önt segíteni ebben a nem egyszerű feladatban. Családi házak, ipari és mezőgazdasági létesítmények különböző fajtáinak tervezése és kivitelezésének ellenőrzése, irányítása során felhalmozott tapasztalataink birtokában, fontos és hasznos információkat tudunk adni az egész folyamatról.

  • Honlapunkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy a házépítés gondolatának megszületésétől, használatbavételi engedélyig hasznos tanácsokat tudjunk adni. Természetesen maga a tervezési és építési folyamat létrejöttéhez szükségesek a személyes megbeszélések.
  • A terveket minden esetben az igényeiknek megfelelően készítjük el, ami vonatkozik a telek adta lehetőségen belüli optimális otthon kialakítására és az egyeztetések időpontjának személyre szabására is.
  •  Az építési folyamat minden szakaszában szakszerű tanácsadással, műszaki ellenőrzéssel, műszaki vezetéssel és a papírmunkában való közreműködéssel támogatjuk elképzelései megvalósításában. Ez a támogató közreműködés vonatkozik pályázatos létesítmények megvalósítására is.

Mivel az első építési törvényeket már 3700 évvel ezelőtt leírták a Babiloniak és azóta folyamatosan keletkeznek az új szabályok, technológiák és építőanyagok, így számunkra is elengedhetetlen a tanulás. A szinten tartott tudásunk érdekében folyamatosan tovább képezzük magunkat, hogy maximálisan tudjuk Önt segíteni álomházának megvalósításában. A megfelelő információellátás biztosítására pedig folyamatosan fejlesztjük és bővítjük honlapunkat.

Previous Post
Ha van terved, mindened van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu